Cure informacije: Čelik i Sloboda dobijaju licencu za Premijer ligu, Željo ostao bez Europe

Okončan je sastanak Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje NSBiH. No, članovi ovog tijela ne žele izlaziti u javnost sa informacijama o odlukama.

Podsjećamo, na skupu se odlučivalo o žalbama na odluke Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje kojima je odbijeno izdavanje licenci za BHT Premijer ligu klubovima Krupa, Sloboda i Čelik te po žalbi Željezničara na odluku o odbijanju izdavanja licence za sudjelovanje u UEFA natjecanjima.

Predsjednik Povjerenstva Miodrag Rosić nakon završenog sastanka kazao je sljedeće:

Ne mogu ništa komentirati znate i sami. Odluke će prvo biti priopćene klubovima, dok se to ne dogodi, ne smijemo izlaziti u javnost s bilo kakvim informacijama, ističe Rosić.

No, neke informacije su ipak “isplivale”. Zenički Čelik na službenom Facebook profilu je objavio da je ovom klubu odobrena licenca za sudjelovanje u PLBiH iduće sezone, dok je odranije poznato da problema sa licencom neće imati ni Sloboda, prenosi SCsport.ba.

Neslužbeno, bez licence za nastup u Europi je ostao Željezničar. Najveća rasprava među članovima Drugostupanjskog povjerenstva vodila se upravo po ovom pitanju da bi na kraju bila donesena najgora moguća odluka po sarajevski klub, odnosno najbolja za bijeljinski Radnik, koji bi sada trebao zauzeti mjesto Plavih u europskim natjecanjima.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.