”Čudo Badnje večeri” u Lutkarskom kazalištu Mostar

Nakon iznimno uspješne premijere predstave ”Čudo Badnje večeri”, ovoga petka publika će imati priliku pogledati i prvu reprizu na daskama Lutkarskog kazališta Mostar.

Kako je najavljeno, predstava će se igrati u petak, 1. prosinca, u dva termina u 17:00 i 18:00 sati.

Predstava Čudo Badnje večeri rađena je pod redateljskom palicom Maje Lučić, doktorice umjetnosti i profesorice Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku. Scenograf predstave je Mario Tomašević, dok je za glazbu odgovoran Petar Eldan.

U predstavi glume Marta Haubrich, Anela Planinić Škutor, Ivan Nevjestić, Ana Kordić, Dino Gluhović i Stanko Bošnjak.

Čudo Badnje večeri je zimska priča o neobičnoj djevojčici koja svojom toplinom ugrije srce čangrizavog starca vraćajući mu vjeru u ljubav, u čudo, u… Božić.

Jurimo. Žurimo. Jer tako treba. Jer, kad i ne treba, mora. Ne vidimo oko sebe. Ništa. Nikog. I tako iz sata u sat. Iz dana u dan. Pa i iz godine u godinu… A možda ipak tako ne treba? Možda ipak tako ne mora? Možda se ipak u ovom užurbanom svijetu može pronaći vrijeme za osmijeh? Za… ljubav? Za… čudo? Pokušajte! Zastanite, popijte topli kaka kao da ne budete mrzovoljni i… ne zaboravite želju! Na Badnje veče događaju se čuda, stoji u najavi predstave.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen, svoje mjesto možete osigurati rezervacijom putem web stranice lutkamo.com

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Zbog velikog zanimanja publike predstava će se prikazivati u više termina u mjesecu prosincu, najavili su mostarski lutkari.

(www.jabuka.tv | Foto: Lutkarsko kazalište Mostar)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.