Čudna registracija Kouadia: Najveće pojačanje Čelika debitira protiv Širokog Brijega! – Jabuka.tv

Čudna registracija Kouadia: Najveće pojačanje Čelika debitira protiv Širokog Brijega!

Nogometaši Čelika jako loše krenuli su u novu sezonu, jer nakon gostujućeg 2:0 poraza od Borca istim rezultatom poraženi su i u prvoj domaćoj utakmici koju su u nedjelju na Bilinom Polju igrali sa Sarajevom.

U ovom susretu u redovima Zeničana nije bilo petorice igrača: Mahmutovića, Salčinovića, Kouadia, Ćemalovića i Hadžikadunića, koji su pojačali klub prošlog tjedna.

Šef stručnog stožera Kemal Hafizović je na press konferenciji poslije utakmice ponovo “plakao” zbog po njemu najvećeg pojačanja Germaina Kouadia, koji nije dobio potrebnu papirologiju.

Ipak, stručni stožer Čelika sada ima razloga za zadovoljstvo, jer su dvojica igrača stekli pravo nastupa u narednom kolu protiv Širokog Brijega na Pecari.

Germain Kouadio je i službeno potpisao jednogodišnji amaterski ugovor, koji je registriran u Nogometnom savezu Zeničko-dobojskog kantona. Od srijede ovaj tamnoputi ofanzivac i službeno ima pravo nastupa za Čelik, tako da će u petak protiv Širokog Brijega debitirati u crno-crvenom dresu.

Još je nejasno na koji način su Zeničani registrirali stranog igrača, kada se zna da je kod Čelika blokiran račun, te da ne mogu dovoditi strane trenere i igrače.

Podsjetimo se da su prije dvije godine Stipe Barać i Nikola Simić, bili deportirani iz BiH, jer igrajući za Čelik nisu imali ni radnu ni boravišnu dozvolu.

Pored Kouadia pravo nastupa na Pecari stekao je i 22-godišnji Dino Ćemalović, koji je stigao iz Veleža, a koji bi trebao popuniti prazninu na poziciji lijevog bočnog, gdje je u protekla dva kola igrao Haris Šehić, po vokaciji desni bočni, koji se u ove dvije utakmice nije proslavio na toj poziciji.

Ostaje da vidimo hoće li do srijede klub iz Zenice uspjeti registrirati i ostalu trojicu igrača Mahmutovića, Salčinovića i Hadžikadunića, jer bi Čelik s njima izgledao znatno ozbiljnije i opasnije, posebno kada je u pitanju ofanzivni dio momčadi.

 

(www.jabuka.tv)

 


10 komentara

  • eto tebe.kada si se sa vodom susreo.To su 2 kluba igrački i trenerski alpari.U bih ligi igrati sistem za koji ni klubovi u engleskoj lizi nemaju kadar i tako se praviti da nešto znaš.Baš je to i prilika da se pokaže protiv čelika jer i oni imaju trenera koji je došao sa pijace

 • Ako čelik bude u punom sastavu oni se bez problema mogu nositi sa širokim.Ako široki i da jeda gol to će biti maximum i na potpuno napregnute mišiće.Bit će izjave kao čelik je jako kvalitetna i ozbiljna ekipa.Pogledaj im trenera hafiza kao da je iz mrkog uglja izišao.Ni široki ne zaostaje puno za njima,zapravo tu su ta 2 kluba i nikada neće ispasti iz lige.

 • Kako u širokom nisu znali da je ovaj kuadi besplatan.Doći će on na pecaru,za naše stručnjake je dovoljno znat da je bio u zrinjskom i sarajevu a još ne košta i evo njega na pecari

 • Zašto uzimati strance,kad imamo domaći kadar,iskreno jedva čekam da ne gledam i ovog Wagnera…
  Mali Kvesić je dokazao da možemo imati kvalitetniju desetku od svih koji su došli s drugih kontinenata…E to što je tada klub vodio Mijo,Bevnda i ostali primitivci i gurali trenera Musu beskrvnog papka ,koji nije davao priliku Kvesiću i gurnuo za kapitena itd itd…
  Danas dečko igra 2. njemačku ligu,što je za naše prilike vrh,a vjerojatno će otići i na veću razinu…
  A ovi stranci što su kod nas dolazili izuzev Bajana su škart škartova,i nigdje nisu ništa odigrali nakon širokog,ili su ostali u Širokom kao Wagner…
  A odnili su novac…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.