Crveni iPhone 8 stiže već ovog tjedna!

Apple se sprema osvježiti svoju liniju iPhonea 8 na sličan način kako je učinio prošle godine sa iPhoneom 7. Ovo barem kažu izvori koji su MacRumorsima prikrbili obavjest iz Virgin Mobilea koji opisuje dolazak crvenih verzija iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus. Još nije poznato hoće li Apple uređaje početi isporučivati već ovog tjedna, no u pravilu se predugo ne čeka između službene objave za tisak i konkretnog dolaska proizvoda na police.

Ovaj zanimljivi razvoj događaja čak je potvrdio i Bloombergov Mark Gurman, vrlo pouzdani izvor dosadašnjih insajderskih informacija iz Applea.

A što je sa X-om?

Prema svemu sudeći, izgleda da ove godine nećemo vidjeti i crveni iPhone X. Razlog ovome vrlo je vjerojatno cijena samog uređaja koji se ionako ne prodaje u velikom broju, što znači da izbacivanje specijalne verzije samo sužava potencijalni spektar ionako malog broja kupaca.

Ako informacije vezane uz dolazak crvene ‘osmice’ zbilja budu istinite, one će potvrditi da Apple slijedi sličnu strategiju kao i drugi proizvođači uređaja – nove boje koje hardver izdan prije nekoliko mjeseci vrate u krupni kadar, pogotovo za gadgetoljupce koji su se do nedavno nećkali oko kupnje.

Možda nije novi iPhone, no čini se dovoljno zanimljivo da pospješi prodaju do neminovnog otkrivanja noviteta ove jeseni.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.