Cro Cop traži osvetu protiv starog dužnika: “Svi čekamo taj revanš, prednost Mirku”

Mirko Filipović ponovno će ukrstiti svoje rukavice protiv velikog protivnika. Ovoga puta u organizaciji uspješnog i bogatog Bellatora.

I to protiv suparnika kojeg je dugo čekao, slavnog mu kolege iz razdoblja kada se borio u UFC-u, Roya Nelsona

A Igor Pokrajac, stručni komentator i sam uspješni borac, ističe da se ova borba dugo čekala.

Svi čekamo taj revanš s Nelsonom. Mirko se napokon oporavio od svih ozljeda koje je imao. Težak spartanski život koji već dugi niz godina vodi, donio je ozljede, ali mislim da je Mirko puno spremniji od Nelsona za ovaj okršaj i revanš nakon 7 godina, izjavio je Pokrajac, prenosi Gol.hr.

Nelson i dalje veliki uživa veliko poštovanje ljubitelja borilačkih sportova. Njegov autogram i dalje ima svoju težinu, iako mu omjer pobjeda i poraza u posljednje vrijeme nije idiličan. Ovaj 42-godišnji proslavljeni borac, u posljednjih 6 i pol godina ima 9 poraza i 6 pobjeda.

Radi nekog kontinuiteta veću bih šansu dao Mirku, ipak ima 9-0 u zadnjih 10 borbi ima dakle devet pobjeda. Dok kod Roya Nelsona znamo da tako nije. On je neki kampanjac, tako je dolazio na borbe, nikad nije bio fizički spreman kao ostali borci. Dogodila se ta, po njega, sreća da je prije sedam godina pobijedio Mirka, ali Mirko ima priliku da uzvrati i pobjedi Nelsona, kazao je Pokrajac.

Tako se legendarni Cro Cop u 45. godini života nalazi pred novim značajnim ispitom što izaziva dodatno poštovanje među domaćim borcima.

Kako smo ga respektirali onda, tako ga respektiramo još više sada, u godinama koliko Mirko ima. Još uvijek je kompetentan se boriti sa vrhom slobodne borbe u svijetu.

Okršaj Cro Copa i Roya Nelsona, u dvorani u kojoj se 1998. godine Željko Mavrović borio s Lennoxom Lewisom za svjetsku titulu, i ostale sjajne borbe bit će 17. veljače u prijenosu na Novoj TV.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.