Cro Cop se vraća u ring! Oproštajni meč odradit će u Japanu

Mirko Cro Cop Filipović (43) sanirao je tešku ozljedu koljena i sad je spreman za oproštajnu borbu. Ponuda ima dovoljno, sve stižu iz ‘njegovog’ Japana…

Prije godinu dana Mirko Filipović najavio je kraj bogate i uspješne borilačke karijere. Tada je ozljeda koljena djelovala ‘nepopravljivo’ i sam je Mirko najavljivao kako je upitna i oproštajna borba koju je toliko priželjkivao. S Fedorom Jemjeljanenkom, naravno…

‘Eventualno u obzir dolazi oproštajni meč, ali samo ako uspijem sanirati ozljedu koljena. Naravno, ta bi borba bila u Japanu pred mojom publikom’, rekao je tada Mirko. No, oporavak je bio brži i uspješniji nego što je Cro Cop očekivao, pa je došlo vrijeme da razmisli o najavljenoj oproštajnoj borbi.

‘Trenutno nema ništa. Rekao sam da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom. No, od toga neće biti ništa. Ali vjerojatno ću odraditi. Imam nekoliko poziva, ali definitivno sam se odlučio za Japan. Trenutačno sam u pregovorima pa ne mogu više ništa reći. Planira se za Novu godinu’, otkrio je Cro Cop u razgovoru za Novu TV.

Znači li to da je ozljeda koljena potpuno sanirana?

‘Bio je to veliki problem. Eto, uspio sam to sanirati, nevjerojatno. Odradio sam zahvat transplatacije matičnih stanica, prvi u Hrvatskoj. Meni je zapravo za cijelo koljeno narasla nova hrskavica. Nevjerojatno, definitivno budućnost medicine’, pohvalio se Mirko.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.