Cro Cop saznao protivnika na Rizinu: Čeka ga Korejac Myung

Mirko Filipović saznao je protivnika u povratničkom meču! Cro Cop će za nasljednicu Pride FC-a Rizin FF debitirati protiv južnokorejskog borca Hyun Man Myunga (31). Borba će se održati u Saitama Super Areni u Tokiju 25. rujna.

Riječ je o teškašu visokom 191 centimetar koji je do sada odradio pet profesionalnih borbi. Ima tri pobjede i dva poraza, a jedini poznati borac s kojim se borio je veliki Samoanac Mighty Mo. Mo je u travnju ove godine slavio polugom na vratu u trećoj rundi.

– Prema svemu sudeći, trebao bi to biti lagan prvi ispit za hrvatskog borca, odnosno čini se kako je i Japancima stalo da njihova možda najveća zvijezda ostane što dulje u turniru. Naravno, niti jednog borca se ne smije podcijeniti, no Mirko Filipović je u ovom slučaju i više nego veliki favorit, piše Fight Site.

Inače, na Rizinu će se boriti i Kazuyuki Fujita protiv Estonca Kaia Hoovelsona, ali i Wanderlei Silva, koji još nije saznao protivnika. Ono najbitnije je da se Fjodor Jemjeljanjenko neće boriti do kraja ove godine stoga još uvijek nećemo imati prilike vidjeti revanš dvije najveće legende slobodne borbe.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.