Crnogorci se natječu u ležanju već skoro dva tjedna

U crnogorskom Etno-selu Brezna koje se nalazi između Nikšića i Plužina još 18. kolovoza je počelo natjecanje u ležanju, a dok su rekord oborili već proteklog tjedna, zanimljivo je da ono i dalje traje.

Natjecanje u ležanju traje već 14 dana, a osam sudionika leži više od 300 sati. Na samom početku u “utrci” je bio 21 natjecatelj, ali je u međuvremeno njih 13 odustalo.

Dok su na početku ležali ispod drveta zbog lošeg vremena su se prebacili u zatvoreni prostor. Vlasnik etno sela Montonegro koji je i organizator ovog neobičnog natjecanja Mićo Blagojević za RINU je govorio kako je nevjerojatno koliko vremena već leže.

Tijekom svih ovih godina to se nikad ranije nije dogodilo i teško će se ovaj već sad postavljeni novi rekord oboriti, kazao je. Neobično natjecanje organizira se trinaestu godinu zaredom, a prethodni rekord držala je Podgoričanka Dubravka koja je ležala 117 sati.

Natjecatelji imaju pravo da na svakih osam sati na deset minuta odu do toaleta, a hrana i piće im se donosi do mjesta gdje leže.

Pobjednika čeka nagrada od 1.000 eura.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • kazu da kad crnogorci hoce masturbirati , traze rupu u zemlji i cekaju zemljotres. To im je zar u krvi dasu takvi , neznam. Pustite ljude kad mogu nek leze , otiso bi ija tamo dami nije lijeno ustati s kauca

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.