Crnogorci se dosjetili načina izbjegavanja kazni za parking

Komunalna policija u Nikšiću u Crnoj Gori očekuje da će uskoro dobiti specijalno vozilo “pauk” kako bi na kraj stala nepropisno parkiranim vozilima koja su sa stranim registracijskim oznakama ili bez tablica.

Vozači namjerno uklanjaju registarske oznake sa svojih vozila da bi izbjegli kazne i prekršajne naloge Komunalne policije. Svakodnevno u Nikšiću imamo veliki broj vozila i vozača koji sudjeluju u prometu sa stranim ili bez registracijskih oznaka, rekao je načelnik Komunalne policije, Novica Milović.

On dodaje kako je vjerojatno veliki broj tih vozila bez osiguranja i vrijedećih registracija, pišu Vijesti.

Sumirajući rezultate tijekom prošle godine, Milović je kazao da su jako zadovoljni učinjenim, pa su tako obavili 3.609 komunalnih nadzora, a reagirali su i po većem broju prijava od strane građana.

Imali su, kako stoji u priopćenju, veliki broj uspješno provedenih akcija, a četiri se posebno ističu po postignutim rezultatima – “Trotoar”, “Kolovoz”, “Ugostitelj” i “Parking”.

Prošle godine komunalni policajci izdali su dva prekršalna naloga za formiranje divljih deponija i veći broj naloga za uklanjanje deponija koje su formirane u užoj i široj gradskoj jezgri.

Kako se navodi u priopćenju, veliki dio obaveza provodili su u dijelu poštovanja mjera donešenih od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Je u crnoj gori a sta je u hercegovini pola auta registrirano i tehnicki ispravno a pola drugih imaju strane table i daju 50 eura za registraciju koja nevridi za osiguranje samo vridi za policiju jer je falsifikat i kad te takvo vozilo udari kuku lele posebno za terence prema blidinju 90 % tih vozila nebi proslo kod nas tehnicki a svi znademo da sve prolazi jadni ti smo do zla boga

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.