Crne kombinacije kao inspiracija za nadolazeće vikend izlaske

Kada nemamo ideje što odjenuti, crna boja uvijek je rješenje. Kada se zaželimo klasike i elegancije, ali na sasvim nenaglašen način, crna boja ponovno je tu. Nameće se kao logičan izbor i onda kada baš i nemamo previše ideje ili inspiracije što odjenuti. A posebno do izražaja dolazi u večernjim kombinacijama.

Crne kombinacije naša su omiljena uniforma za izlaske vikendom, a ako još nije, mogla bi postati i vaša uz neke od ideja koje vam donosimo u nastavku. Najbolje od svega je što ćete većinu komada za totalno crni look pronaći u vlastitom ormaru, bez da se okrećete shoppingu, piše journal.hr.

Mala crna haljina postat će najbolja prijateljica vašoj crnoj kožnoj jakni, a crne hlače mogli biste upariti s crnim blejzerom i tako dobiti power suitkombinaciju, koja u večernjim satima dobiva dodatnu notu ženstvenosti.

Tu su još i male crne suknje, crni skinny jeans, kao i crne bluze, koje crnu vikend kombinaciju mogu učiniti potpunom, baš kao i modni dodaci u crnoj boji, iako se uvijek možete odlučiti i za neki detalj u boji, poput salonki ili torbice.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.