Čović u Ljubuškom: Podrška viših razina vlasti ne smije izostati

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je jučer Ljubuški te održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima.

Sastanku su nazočili predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški Toni Kraljević, načelnik općine Nevenko Barbarić, te prošireno predsjedništvo Općinskog odbora, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Predsjednik OO HDZ-a BiH Ljubuški Toni Kraljević nazočnima je poželio dobrodošlicu te kazao kako je posjeta Čovića Ljubuškom dobrodošla u vremenu nadolazećih izbora.

Kraljević je sastanak nastavio prezentiranjem aktualne situacije na području Ljubuškog s posebnim osvrtom na tekuće izborne pripreme.

Također, Kraljević se osvrnuo na rad izvršne vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj kao dopredsjednik Vlade i ministar financija, govorio je, kako o situaciji u Ljubuškom tako i na prostoru Županije.

Načelnik Barbarić je naglasio opredjeljenje općinske vlasti da ove godine sredstva usmjeravaju na infrastrukturne projekte, izrazio je zadovoljstvo planom i realizacijom istih.

Na sastanku je osim o političkoj situaciji u općini, govora bilo i o gospodarstvu, turizmu, razvojnim projektima, poljoprivredi, kao i prometnom povezivanju. Čović je pozdravio iskazane aktivnosti izvršne vlasti.

Upoznavanje sa trenutnim stanjem zapravo je i cilj posjete, kako bi se bolje upoznali sa dinamikom i realizacijom zadanih projekata i ciljeva.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo što je dobar dio planiranih projekata realiziran.

Naglašeno je da uvijek može biti bolje te da podrška viših razina vlasti, kada su u pitanju projekti lokalnih sredina, ne smije izostati. Kraljević je u ime Općinskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški istaknuo punu podršku predsjedniku Čoviću na kandidaturi za hrvatskog člana Predsjedništva BiH te nastojanjima da se osigura legitimitet u obnašanju izvršne i zakonodavne vlasti na svim administrativnim razinama u Bosni i Hercegovini.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.