Čović se susreo s Plenkovićem: Zahvala na donaciji i razgovor o zaštiti prava Hrvata u BiH

Član Kolegija Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i lider HDZ-a BiH Dragan Čović se susreo s premijerom Hrvatske i predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem.

Govoreći o temama njihovog današnjeg druženja, Čović je naglasio zaštitu prava Hrvata u BiH. Na ovo se veže i tema ravnopravnosti i legitimnog predstavljanja Hrvata na svim razinama, a što Čović ističe u pregovorima o izbornim reformama s Bakirom Izetbegovićem.

Europskoj BiH je potreban snažan i konkretan iskorak u 2021. godini, rekao je Čović.

Prilikom susreta, Plenkoviću se zahvalio i na donaciji Moderna cjepiva protiv koronavirusa koju je Hrvatska poslala za BiH, prenosi Klix.ba.

Osim toga, oni su otvorili svoje punktove za cjepiva i za strane državljane, odnosno za sve građane BiH bez obzira na prebivalište.

(www.jabuka.tv)
12 komentara

 • Vi muslimani samo radite zlo. A hvalite se okolo kako je islam moćan, kako ste vi moćni. Mi vidimo sasvim obrnuto. Da niste sila. Uživate tuđe suze. Poput komunjara .. Kamo to vodi..

  • On, jadnik, obija po Zagrebu da pošalje poruku ovdje nama da još uvijek nije sve izgubljeno, mada je dubogo svjestan da je sve gotovo.
   Upravo je ” Zagreb” glavni krivac za naš plložaj u BiH, jer su nas Oni prodali u Dajtonu poradi Cjelovitosti Lijepe Naše/Njihove. Ta činjenica nam daje za pravo da od RH tražimo veću Skrb o nama, ali u konkretnim stvarima, a ne samo moralnu potporu…

 • Ovakvi nikada nisu branili Hrvate , nebrani se Hrvatstvo ni HRna Kupi i Korani nego na Pologu kod Širokog di su bili onda?????

 • Zivnit ce sve kad HDZ i ovi UDBAsi budu unisteni,jer tko je god clan HDZ a je lopov ,uljeb i udbas.Glupo je da im dajte patnju vise ima i drugih tema ….ovi nisu vrijedni naslovnice,ljudi koji su raselili BiH i Hrvatsku ,mislim katastrofa ..da ima pravne države svi bi oni bili u zatvoru bez pomilovanja ,ali kako je nema,ostaje nam sutit i trpiti…samo koliko cemo jos trpiti ..ostaje za vidjeti,cekamo Apokalipsu sto prije …..jer ovo je vrijeme neizdrzivo i fizički i psihički ..Boze,gdje si..

 • Stari i anemicni komunjara…ovoj dvojici tko vjeruje je lud. Covicu pozuri ti nazad da rijesis jos ovo drzavni poduzeca sto je ostalo. Eronet, Posta a Elektro mu dode tko glavna sisaljka. Reci ti svome hrvatskom narodu koji je zdusno presao u Central osiguranje, sto ga prodadoste Bosna Asi i gdje zavrsi 25 milijuna km. Covicu, covicu. Aluminij, Mostarska Bolnica, Eronet, EP-HB,H.Posta, Cental Osiguranje, TT Kabeli itd. Sve je pod kontrolom velikog vode… Milijuni se obrcu i slivaju u privatne dzepove a ovi supljaci o poziciji i jednakopravnosti hrvata macku o rep. Svi mi znamo koliko smo jednakopravni na prostoru gdje su hrvati vecina. Onoliko koliko smo blisko dragom vodi i njegovoj partiji…

 • 15:13 i 15:22, sto je alternativa? Mesar Jere i Platforma. Okanite se supljaka orjunaskih. Cim se pojavi tekst bilo o cemu jugoslovencine ne miruju, bilo o Tomsonu, fratrima, obitelji,izbornom zakonu i svemu što jos drži naš narod na okupu. Vi kao da jedva čekate da ovo bude mala kugoslavija. Mi Hrvati necemo odustati nikada a vi, je li vas imalo stid ili ste i to izgubili ili ste psihijatriski slucajevi koje izucava medicina koji uživaju u svemu negativnom. Ako ste muslimani, nece vam proci ako ste Hrvati treba vas biti sram

 • Ti si klinaca ne hrvat i covik da si i jedno od toga gledao bi i na druge a ne samo na svoje dupe ako imas poteskoca u razvoju to je tvoj problem nadam se da znas na kalkulator i vidit koliko nas je bilo 90 a koliko danas i vidi mores li ista sracunat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.