Čović ponovno kandidat za predsjednika HDZ-a BiH

Dragan Čović

U petak je u Domu HDZ BiH u Mostaru održana 50. sjednica Predsjedništva HDZ BiH, kojom je predsjedao dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH.Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH razgovaralo se o pripremama i organizaciji 12.-og izbornog Sabora HDZ-a BiH koji će se održati 25. travnja 2015. godine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Predsjedništvo je na danas održanoj sjednici raspravljalo o izmjenama i dopunama Statuta HDZ-a BiH, te je na sjednici Predsjedništva usuglašen Statut, Poslovnik, Program i Programska deklaracija.Predsjedništvo HDZ-a BiH jednoglasno je podržalo dr. Dragana Čovića za predsjednika HDZ-a BiH u idućem mandatu.

Predsjedništvo HDZ-a BiH na danas održanoj sjednici Predsjedništva osvrnulo se na incident koji vrijeđa nacionalno, vjersko i ljudsko dostojanstvo hrvatskog naroda te oštro osudilo ponašanje novoimenovanog ministra energetike, rudarstva i industrije u Vladi FBiH Reufa Bajrovića koji je na nedavno održanom sastanku u javnim poduzećima Elektroprivreda HZ HB i Aluminij d.d. Mostar zatražio da se uklone sva obilježja hrvatskog naroda u tim poduzećima.

Vodstvo Elektroprivrede, što je najgore, to je i poslušalo i skinulo hrvatska obilježja, unatoč protivljenju uposlenika koji nisu vezani za trenutnu strukturu uprave.

Uprava EP HZ HB na sramotu svih nas Hrvata, miče Hrvatska obilježja, čini uvredu Hrvatima i Hrvatskom narodu, što HDZ BiH oštro osuđuje, i neće dopustiti da se takav odnos prema hrvatskim nacionalnim i vjerskim obilježjima nastavi.

HDZ BiH traži da Nadzorni odbor i Uprava EP HZ-HB odmah povuče i da ostavku na sve pozicije u ovom Javnom poduzeću, a ako oni to ne učine to će učiniti hrvatski narod brzo.Ovo je bila zadnja sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH u ovom sazivu, a predsjednik Čović zahvalio se svim članovima na dobroj suradnji.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

  • lako mi je za čovketa, vego da mi se naist janjetine i mladog luka pa da zalijem sa bocom bilana to bi bio posa, okanite se budalaština i ne kaže ona stara poslovica slučajno KAKAV NAROD TAKVO VODSTVO

  • Kojim sve prizemnim stvarima se služi “veliki vođa” kako bi se izmanipuliranom hrvatskom narodu još jednom nametnuo kao neprikosnoveni spasitelj. Da li se itko usudi suprostaviti “velikom vođi” Gagi kako ga njegovi guzičari zovu, naravno da ne. Dakle, nastavlja se kontinuitet zaglupljivanja naroda od strane slijednika SKJ-e pod novim imenom zvanim HKDZ. Živio drug “veliki vođa”, živio drug Gago, neka nam vječno živi naša draga partija HKDZ.

  • dragan čović je pravi čovik mene je zaposlio kao svog savjetnika i primam platu od 4000 km možete vi govorit šta hoćete al baš je prava ljudina .

  • Pogledaj ga..ide mi na k… sa ovim svojim pogledom.Kao neki zamišljeni vizionar, a običan prevarant. A i mi smo k… od naroda uvIjek isto.Nemamo za koga glasovat na žalost nego se vrtimo u krug ko ovčice..E tko nam je kriv..sami mi.Definitivno odosmo u 3 p.m.

  • Opet glasajmo za lopove prevarante olose divimo se i bojmo moj mali narode uzdizimo tajkune one sto su pokrali nase dostojanstvo nas zivot gdje mali covjek ne vrijedi nista moj jadni ispaceni narode cini se da je sve protiv nas nadam se da Bog nece od tebe dignuti ruke

  • Narod ovakav kakav je,je’ stoka sitnog zuba! Ko ga j.. kad je glup. Sva sreca vakim tempom i nestadosmo za oko 50′ godina. Aj uzdravlje!

  • JEDAN DRUGI GAGO MU JE PROTUKANDITAT DIREKTOR COMINGA JE JAKO UPORAN PA GA SUSTIŽE U MATERIJALNOM SMISLU VIDITE NJEGOVU VILU KAO I VOŽD I ON JE PREUSMJERIO RIJEKU

Komentiraj: