Čović: Nitko u naše ime više neće odlučivati

Bojim se da pokušavamo uzeti iz Daytona što samo nama odgovara. Postoje institucije koje mogu legitimno odgovoriti i protumačiti. Ne možemo zatvarati oči nad problemima koji postoje i stvarati ambijent za naredne izbore, rekao je predsjedatelji Doma naroda BiH Dragan Čović.

Istaknuo je kako “netko želi ukinuti ovaj Dom”.

A znamo što bi to značilo u FBiH. U jednom sam siguran, nitko u naše ime više neće odlučivati. Zajedno sa svojim kolegama pokušavam razgovarati, ali nikada dva protiv jednog.

Plašim se da i kada bismo zakazali sjednice, sve bi prošlo u ovakvom tonu, poručio je Čović.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)9 komentara

  • Nadaj mo se da ce doci dan kad ce svi politicari iz BiH odgovarati za lopovluke i za pljacku svih ovih 25 god od rata, Dejtona…

  • Tri naroda sa jednakim pravima. Nema tu ništa sporno. Neznam šta oće talibani, oni misle da mogu određivat pravila u mojoj kući zato što je njih više. Šta mene briga koliko je njih u Sarajevu.

  • Sa Izetbegovićem si u koaliciji, sa Dodikom isto, ti i tvoja partija odlučivali ste o svemu i do čega ste doveli hrvatski narod u Bosni i Hercegovini do folklorne skupine. Na hrvatskom narodu izvrškili ste zločin u kulturološkom. nacionalnom, političkom i ekonomskom polju uz potporu djela korumpiranih svećenika koji su agitirali za vas i vašu partiju čak za vrijeme svetih misa preko oltara.

  • Gdje su druge Hrvatske stranke…… Dr. Dragan pregovara u ime svih Hrvata BiH i Hrvatskog sabora ili. Ovo su odlučni trenutci i sve stranke sa hrvatskim predznakom se trebaju izjašnjavati kao i muslimanske. Oni se svi zajedno bore u miru protiv svega Hrvatskog. Svaki dan, kao i muslimani.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.