Čović: Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno zatvaranje granice s Hrvatskom – Jabuka.tv

Čović: Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno zatvaranje granice s Hrvatskom

Dragan Čović, predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH,
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, rekao je u ponedjeljak nakon sjednice Predsjedništva ove stranke da su pripreme za izbore u tijeku izrazivši zadovoljstvo nakon postignutih dogovora o Gradu Mostaru.

Rekao je da je prijedlog HDZ-a bio ”da se gradonačelnik Mostara bira na otvorenoj listi”. Naglasio je da postoji mogućnost ponovnog zatvaranja državne granice s Hrvatskom usljed porasta broja zaraženih koronavirusom, prenosi N1.

Pripremamo se za izbore i vjerujemo da ćemo sukladno datumima koji su dani imati pripremljenu i stranku prijavljenu. Vjerujem da ćemo kroz HNS dogovoriti zajednički nastup na lokalnim izborima, ispričao je Čović.

Dodao je da sve izmjene Izbornog zakona moraju proći kroz parlamentarnu proceduru.

Izmjene izbornog zakona moraju proći kroz parlamentarnu proceduru, tamo je zakonodavac, vjerujem da ćemo mi na prvim sjednicama Parlamenta imati i na Zastupničkog doma i Doma naroda usvojene dopune Izbornog zakona koje se tiču Grada Mostara. To je moje mišljenje. Uvjeren sam da ćemo imati dovoljnu većinu u oba doma, dodao je on.

Na dobrom smo putu da se granica s Hrvatskom ponovo zatvori, poručio je on govoreći o koronavirusu uz poruku da se ‘‘moramo uozbiljiti”.

On je potom govorio i o pobjedi Aleksandra Vučića i njegove stranke na izborima u Srbiji, detaljima dogovora za Mostar, koronavirusu i ostalim aktualnim temama.

(www.jabuka.tv)


21 komentar

 • A ne serite vise vi i granica. Znaci mogu talijani ulaziti koji imaju najvise zarazenih a mi ne mozemo koji imamo najmanje

 • …samo da nešto kaže…samo da slika izađe u tisku ili na portalu…kao da se plaši ako ga jedan dan ne bude u medijima da će ga svi/svak zaboraviti.
  Koji lik u pm

 • Za Komšić popij kakicu ,Čoviću zatvori granicu prema RS ,prema C Gori ,Srbiji a naj bolje prema ŽZH ,jer smo naslonjeni na lipu našu a ŽZH će prodisat punim plućima ,stvarao sam RH branio eto tvoj Mostar ,ma daj ,ja nisam niti u jednoj stranci ali sam bio i ostao za svehrvatski pokret HDZ ,Čoviću nisi moj fan dobro promisli o svojim izjavama ,nisi nezamjenjiv a mije ni Messi

 • Sta pametujete za granice .kazu puna dalmacija turista.a svugdje vlada korona .samo nama u bih uvjek prijete .a stacemio im mi kad nemamo love. Eu ce donijet i eure i koronu

 • Ovo nas veliki voda slijedi rijeci Milorada Dodika koji je jice rekao da ovako nece ici. Hrvati sa putovnicama prelaze neometano u RH a bosnjaci i srbi nemogu. Tako da ce bosnjacki i srpski politicari uciniti sve da hrvatima napakoste… A Dragan tu pred Miletom mora biti dobar. Zaboravio Mile i Dragan da su njihovi JNA i cetnici, rezervisti miletovi napadali tu RH a hrvati hercegovine su isli goloruki i branili je. A i Dragan je u to vrijeme 91-92 podrzavao JNA

 • zatvotite od istoka da emigranti ne ulaze a za koronu pusti da prodje sama od sebe ovako možete lupetati godinama ali treba oprati pare što su spremljene iz eu i šta bi sa onim ventilatorima i ostalim radiatorima

 • Tako je predsjedniče. Pustite maloumnike oni svakako ne znaju ni gdje su niti tko su samo neka su uvijek protivni bilo čemu.

 • Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno je zatvaranje Hercegovačke banke i bi tako;
  Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno je zatvaranje Aluminija d.d. Mostar i bi tako;
  Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno je zatvaranje granice sa Hrvatskom i bi tako;
  Moramo se ouzbiljiti, vrlo izgledno je 50 i jedna povijesna izborna krađa i bi tako;
  Moramo se uozbiljiti, vrlo izgledno je-ovo vam je Izborni program kp hdz i bi tako.

 • Ma kakve granice Čova zatvorit…sta vam je o čemu pricate..gripu nek lijeci ko je dobije kao uvijek do sad…..treba sezona na moru poceti i ic plaknit se malo..pustite gluposti..treba delat..

 • Narode, imate fini portala, ABC, Borak, Široki, itd. Gledat svaki dan lopovsku facu, nek gleda ko mora, ja imam izbor. Nekad nabasam na ove podaničke portale, svrstam ih pod humor ili vjerovaliiline, nižerazredno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.