Čović: Ključno da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom boravio je u petak u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH i općini Ravno.

Uvodnu riječ o prezentaciji stanja na području Ravnog imali su predsjednica OO HDZ-a BiH Ravno Stana Burić, načelnik Ravnog Andrija Šimunović te predsjednica Općinskog vijeća Ravno Ružica Skaramuca, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH, prenosi Večernji List.

Na sastanku je razgovarano o aktualnim projektima, gospodarskoj i političkoj situaciji, razvoju turizma, poljoprivrednoj proizvodnji, prometnom povezivanju te prekograničnoj suradnji.

Cilj sastanka, kako je istaknuto, bio je upoznati se s funkcioniranjem te lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti imaju i rješavaju, te pronaći rješenja za one probleme za koje je potrebno uključiti i više razine vlast. Govoreći o predstojećim izborima, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović kazao je kako i ovim sastankom želi steći potpunu sliku situacije na terenu.

Čović je govorio i o aktualnoj političkoj situaciji, naglasivši stajališta HDZ-a BiH koja su, kako je kazao, civilizirana politika i europski put. Ocijenio je kako je ključno da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda. Na sastanku su dotaknute sve životno bitne teme i aktivnosti unutar stranke gdje je istaknuto što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini.

Komunikacija svih razina vlasti, od lokalne, preko županijske i federalne do državne razine u realizaciji projekata ne smije izostati, stoji na kraju priopćenja za javnost.

(www.jabuka.tv)5 komentara

  • Evo legitimni su već 20 god.a mi pušara…Pa vi se trebate za to izboriti a ne jadan narod.Narod vam da povjerenje a vi onda po starom.Svatko gleda samo sebe i svoj interes….Kako to da vama hrv.političarima i prestavnicima u vlasti,udrugama HVO-ne ne smeta da je savjetnik ministru branitelja Šerif Patković,a svi znate o kome se radi i što je taj lik,zločinac radio hrevatima u vrijeme rata…Može li netko dati odgovor na to….Ne samo da je savjetnik,nego se pita više od ministra,a naši čelnici vodećihudruga mu se dodvoravaju i uvlače u guzicu radi osobnih interesa….

  • Dokazani lopov i komunist i još k tome i UJDI- jevac, branitelj jugovine ito kad je već bila krepak.I da ti budeš predstavnik.Odjebi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.