Čović i Nikšić razgovarali u Mostaru, ali bez konkretnih dogovora

Sastanak predsjednika Hrvatske demokratske zajednice BiH i Socijaldemokratske partije BiH Dragana Čovića i Nermina Nikšića održan je utorak u Mostaru, a kako se doznaje, konkretnih dogovora na sastanku nije bilo.

Sastanak je održan u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, a kako su to priopćili, razgovarano je o trenutnoj političkoj situaciji te provedbi izbornih rezultata s rješenjima koja bi trebala osigurati brzu uspostavu vlasti na svim razinama u BiH.

Nikšić je za Klix.ba kazao da je u dogovoru s predsjednicima DF-a i NS-a Komšićem i Kojovićem s Čovićem razgovarao o provedbi izbornih rezultata i zajedničkom sastanku Bh. bloka i HDZ-a.

Iz HDZ-a BiH priopćeno je kako je razgovarano je trenutnoj političkoj situaciji, te provedbi izbornih rezultata s rješenjima koja bi trebala osigurati brzu uspostavu vlasti na svim razinama u BiH. A ranije se i Dragan Čović kratko oglasio na Twitteru  kako je razgovarao s Nerminom Nikšićem “o trenutnoj političkoj situaciji u našoj domovini”.

Ništa posebno nema što bih mogao reći, jer konkretne razgovore vodi Bh. blok zajedno, a niko od nas pojedinačno. Svakako kada i ako dođemo do konkretnog termina sastanka Bh. bloka i HDZ-a, javnost će biti informirana o onome što bude dogovoreno, kazao je Nikšić za Klix.ba.

Podsjetimo, predstavnici tzv. “Bh. bloka”, koji uz SDP čine još DF i Naša stranka, jučer su razgovarali s predstavnicima SDA, a nakon sastanaka je priopćeno kako ovaj blok stranaka neće ulaziti u koalicije sa SDA, HDZ-om i SNSD-om, ali i da će se u sljedećem razdoblju razgovarati sa svima.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.