Čović: I dalje ćemo davati punu potporu braniteljskim udrugama

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i federalna ministrica financija Jelka Milićević sastali su se u ponedjeljak u Mostaru s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata.

Tom prigodom Čović je naglasio kako će i dalje davati punu potporu braniteljskim udrugama u obavljanju njihovih zadaća i iznalaženju rješenja za probleme s kojima se branitelji susreću, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sastanku, koji se inače redovito održava, razgovaralo se o važnim braniteljskim temama i aktivnostima koje se provode kroz ove udruge među braniteljskom populacijom te su razmatrana rješenja navedenih problema.

Razgovaralo se o setu zakona koji se odnose na braniteljsku populaciju, kao i načinima kako unaprijediti njihovu implementaciju.

Inače, sastanku su nazočili predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB Nikica Tomić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB Jasna Zlomislić, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB Lazar Martinović i predsjednik HVIDRA-e Dragan Radić.

(www.jabuka.tv)


25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.