Cormier: Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja

Stipe Miočić, UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana pojasa prvaka, posljednju je borbu odradio u ožujku prošle godine kada ga je svladao Francis Ngannou i od njega naslijedio titulu.

Američko-hrvatski borac otad se spominje u raznim kombinacijama za sljedeći meč, no nikakva borba nije dogovorena.

Budući da će Ngannou prisilno pauzirati osam-devet mjeseci zbog ozljede i operacije koljena, sve je izglednije da će UFC dobiti privremenog prvaka teške kategorije. Spominje se više imena boraca koji bi se trebali sučeliti za tu poziciju, a Daniel Cormier, nekoć i sam prvak poluteške i teške kategorije u UFC-u, smatra da se pritom nikako ne smije preskočiti Miočić.

Cormier je 2018. godine svladao Miočića u borbi za titulu, a onda pretrpio poraz od njega u obrani naslova 2019. i još jedan godinu potom u novom pokušaju da preuzme pojas. Siguran je da ćemo ponovno vidjeti borbu za privremenu titulu i poručuje:

Po meni ima smisla da se u njoj bori Stipe Miočić protiv Jona Jonesa. Njih dvojicu treba sučeliti, a neovisno o tome tko će pobijediti, kad se Francis vrati, imamo ogromnu borbu. Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja. On je snažan, izdržljiv i dobar kao svi najbolji borci svijeta. Ako će doći do borbe za privremeni naslov, ona se ne može odraditi bez njega, rekao je Cormier.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.