Ćorluka se vratio na Instagram i fotografijom raznježio pratitelje

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (35) vratio se na Instagram i objavio fotografiju kojom je raznježio tisuće pratitelja.

Objavio je fotografiju svog dvogodišnjeg sina Viktora, kojeg je dobio u braku s pjevačicom Frankom Batelić.

Na slici je dječačić okrenut leđima kameri i stoji ispred crkve u Labinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Čekamo zvona da zazvone, napisao je Vedran uz Viktorovu fotografiju, a u pričama je objavio i njegovu fotografiju na kojoj se igra s nogometnom loptom, kao i onu s plaže u Rapcu.

Vedran se prošle godine vratio u Zagreb, a Franka je nedavno za RTL govorila o njihovom braku.

Mislila sam da se nikad neću udati! Vjenčanje je nešto jako intimno i želiš to zadržati za sebe, trudili smo se to zadržati za sebe, imala sam super ljude koji su pomagali oko svega, na kraju se sve poklopilo (SP i Eurosong) i na kraju smo rekli: “ma šta ćeš…”, to je sada tako, moramo uživati u tome, probati ono što je najbitnije zadržati za sebe, a to što svi znaju kakva je bila svadba, ma nema veze, ispričala je.

Odluku da o braku ne priča javno gotovo nikad donijela je sa svojim suprugom. I Ćorluka i Franka složni su u odluci da intimu čuvaju u četiri zida.

To je naša zajednička odluka i nešto što mene stvarno održava normalnima. Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji – to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše. Što se tiče tri godine braka – korona, bila sam trudna – život ti se kompletno preokrene naglavačke. Prve tri godine su po tom pitanju bile totalno lude – i Vedran i ja smo se uz Viktora promijenili, on se sada vratio i sada napokon živimo obiteljski život kako treba, na jednoj adresi, ispričala je Batelić.

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.