Colorado: Troje mrtvih u pucnjavi u trgovačkom centru

Tri osobe poginule su u pucnjavi u trgovačkom centru Walmart u gradu Thornton u američkoj saveznoj državi Colorado, javlja Reuters.

Policija u Coloradu u četvrtak traga za revolverašem koji je mirno ušetao u trgovački centar u predgrađu Denvera i otvori vatru iz pištolja. Muškarac je nasumično pucao po kupcima i prodavačima u trgovinama, ubivši troje ljudi prije nego što je pobjegao.

Kako je izjavio za Reuters lokalni policijski dužnosnik Victor Avila, policija je dobila poziv oko 18.30 sati prema lokalnom vremenu, a do dolaska prvih službenika na mjesto događaja pucnjava je prestala.

Avila je dodao i da je dvoje stradalih preminulo na licu mjesta, dok je jedna ženska osoba preminula nakon što je dovezena u bolnicu.

Priroda incidenta i status prijetnje zasad ostaju nejasni, a nema niti detalja o počinitelju. Lokalna televizijska postaja 9NEWS prenijela je riječi jedne ženske osobe koju je iz trgovačkoga centra nazvao sin, kazavši joj da je čuo tridesetak pucnjeva, prenosi Hina.

Snimke televizije prikazuju centar okružen brojnim policijskim i vatrogasnim vozilima te onima hitne pomoći. Thornton je grad od oko 135 tisuća stanovnika, a nalazi se otprilike 16 kilometara sjeveroistočno od glavnoga saveznoga grada Denvera.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.