Članovi Vijeća mladih Posušje razveselili učenike osnovne škole u Sutini

Članovi Vijeća mladih općine Posušje prvi put su posjetili područnu Osnovnu školu Ante Bruno Bušić u Sutini, općina Posušje, prije dva mjeseca i tada razgovarali sa učiteljicama o problemima sa kojima se susreću u radu, ali i sa djecom o njihovim idejama, školskim dojmovima i potrebama. Djeca su izrazila nedostatak lopti, jer su prije godinu dana dobili novo školsko igralište.

U četvrtak, 9. listopada 2014. godine, članovi Vijeća mladih ponovo su posjetili školu u Sutini. Ovom prilikom članovi Vijeća mladih, učenicima su poklonili nekoliko lopti za nogomet, rukomet i odbojku. Uz sokove i slatkiše, druženje članova Vijeća mladih i učenika ove škole trajalo je duže od sat vremena, pa se tako malo produžio i veliki odmor.

Učiteljice su lijepo dočekale članove Vijeća mladih općine Posušje, te im se zahvalile na posjeti i druženju, kao i skromnim poklonima koje su donijeli.

Članovi Vijeća mladih općine Posušje, Mate Lončar, Jozo Kolobarić, Marija Lončar i Anamarija Čolić, zahvalili su se učiteljicama na gostoprimstvu i svim učenicima na prelijepom druženju i zabavi.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.