Članovi Karate kluba Široki Brijeg osvojili devet medalja u Banja Luci

Karate klub Široki Brijeg bio je uspješan na jednom od najjačih turnira u regiji na 10. Grawe energija kup Banja Luka.

Turnir je privukao 650 natjecatelja, iz 53 kluba te 6 država. Karate klub Široki Brijeg je nastupio sa 17 članova te su osvojili 3 zlatne, 1 srebrenu, te 5 brončanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su:  Viktor Kvesić i Ivan Karačić 2x, srebrenu medalju osvojio je Viktor Kvesić, dok su se brončanim medaljama okitili: Valentino Slišković, Stipe Hrkać, Iva Marić, Marija Ivanković i Anamarija Glavina.

Ovo je još jedan pokazatelj da je ova ekipa spremna napraviti velike stvari u budućnosti kluba. Ekipu su vodili treneri braća Marin i Goran Hrkać, te Robert Šaravanja.

Karate klub Široki Brijeg još uvijek vrši upis novih članova svaki utorak i četvrtak od 17:30h do 19:30h u sportskoj dvorani Pecara.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

 • Definitivno trenutno najbolji sportski klub u Sirokom, najveci promotor grada i najvise uspjeha imaju od svih. Svaka cast za kompletan klub

   • Potkovani politikom ili ne potkovani rezultati se pišu a oni se ne mogu postići bez truda i znoja i znanja.
    Zato sve čestitke ovom klubu koji je vidljivo zdrava sredina i koji su po ko zna koji put nas obradovali svojim odličjima. Hvala vam.
    Široki brijeg je kao rijetko koja sredina sredina talenata u svim sportovima i kamo sreće da se grade sportski objekti da imamo još više sportskih klubova.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.