“Ćiro” u izvedbi Tarika Filipovića dolazi u Mostar – Jabuka.tv

“Ćiro” u izvedbi Tarika Filipovića dolazi u Mostar

Monodrama “Ćiro” u izvedbi Tarika Filipovića doživjela je veliki uspjeh u regiji, a 14. prosinca dolazi prvi put u Mostar.

Predstava je na rasporedu u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” s početkom u 20 sati. Sve posjetitelje očekuje 70 minuta čiste zabave i užitka. Karte se mogu nabaviti na blagajni Kosače po cijeni od 20KM.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici.

No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenoga nogometnog navijača? Na koji je način osobnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998., čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.