Ćiro Blažević: Osjećam se utučeno, slomilo me

Trener svih trenera Miroslav Blažević (84) u subotu navečer doživio je prometnu nesreću u zagrebačkoj Gajevoj ulici. Autom je njegovo vozilo udario taksist koji nije stao na znak “stop”.

Legendarni Ćiro isprva je javio da mu nije ništa, no ipak je morao prenoćiti u zagrebačkom KBC-u Rebro te je dobio ovratnik i ima zavoje na ruci.

Ipak je bilo više od “samo” one čvoruge na glavi koju je Ćiro spomenuo odmah nakon nesreće. Danas se za Večernji.hr javio iz svojeg doma i na svu sreću nije riječ ni o čemu ozbiljnom.

Osjećam se utučeno, slomilo me. Liječnici su napravili sve što su mogli, još mi trebaju doći nalazi pregleda glave pa ćemo vidjeti. Pustili su me kući, ali bole me glava i rame i teško hodam, rekao je Ćiro Blažević te dodao:

Ne bi htio da se to dogodi ikome. Živ sam, što se sve moglo dogoditi, ovo je dobro i prošlo, olakšao je brigu hrvatske javnosti Blažević.

Na početku je rasprava s taksistom koji ga je udario bila nešto žustrija, no ubrzo je Ćiro, kako kaže, shvatio da se to može svakome dogoditi i u maniri velikog gospodina sve izgladio i verbalno riješio s krivcem u nesreći. Naknadne komunikacije nije bilo.

S čovjekom koji me udario nisam se čuo ovih dana, ali tamo smo sve završili u dobrom i normalnom tonu, nije završilo ni u svađi ni u tenzijama, govori trofejni hrvatski stručnjak.

Nije to bila prva prometna nesreća Miroslava Blaževića, no na sreću ni u prijašnjima nije bilo ozbiljnijih posljedica. Tvrdi da ga je “Bog čuvao”. Sada mora mirovati pa zna što će raditi sutra navečer ispred TV ekrana.

Sine moj, smognut ću snage kući pogledati Dinamo, zaključio je Ćiro.

Ćiro Blažević doživio težu prometnu nezgodu u Zagrebu

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.