Cinestar BiH otkazao otvaranje kinodvorana

Iako je informacija koju je ovih dana objavio Cinestar Cinemas BiH o ponovnom otvaranju njihovih kinodvorana obradovala brojne filmofile, to se za sada ipak neće dogoditi.

Naime, Cinestar je ponovno trebao otvoriti svoja vrata u četvrtak 27. kolovoza, gdje bi se projekcije filmova održavale pod posebnim epidemiološkim uvjetima, pri čemu bi se ulaznice prodavale online putem, a organizirala bi se nužna distanca među gledateljima, ali zbog novih epidemioloških mjera ponovno otvaranje Cinestarovih kinodvorana će pričekati neko (bolje) vrijeme.

Njhovu obavijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani posjetitelji, obaviještavamo vas da nažalost moramo otkazati otvaranje naših kina u Bosni i Hercegovini za 27. kolovoza.

Naime, na današnji dan, 25. kolovoza, nadležan tijela su, sukladno epidemiološkoj situaciji za COVID-19 donijela nove mjere za kinoprikazivačku djelatnost.

Zbog složenosti našeg poslovanja s organizacijskog, tehnološkog i operativnog aspekta nažalost nije moguže započeti poslovanje u zadanim okvirima.

Nadamo se da će uskoro situacija biti bolja, za dobro svih nas. Ostanite s nama, obavijest ćemo vas o svim promjenama, a do tada #OstanimoOdgovorni, navodi se u obavijesti Cinestar Cinemas BiH.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.