Čilić: Ostala je velika mrlja za tenis, Australiju i Australian Open

Hrvatski tenisač Marin Čilić je danas uručio 10 stipendija za klasične mlade glazbenike i 10 stipendija za mlade sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu koje dodjeljuje njegova Zaklada.

Bila je to prilika da najbolji hrvatski tenisač prokomentira početak sezone i iznese očekivanja od nje, a osvrnuo se i na još ”vruć” slučaj deportacije Novaka Đokovića prilikom dolaska u Australiju.

Mi smo bili dolje dok se, naravno, sve to odvijalo. Iz perspektive moje i, naravno, jako puno drugih igrača jednostavno je fascinantno da se to dogodilo pogotovo nekome kao što je on i koji je bio dugi niz godina u vrhu tenisa, također pomagao jako puno različitih akcija u Australiji. Da se to nije riješilo prije ili bolje. Ovako je cijeli svijet uperio oči u to, rekao je Čilić za HRT i dodao:

Na kraju je ostala jedna velika mrlja za sami tenis, a također i za Australiju i Australian Open. Na kraju je povuklo sve jako negativne komentare. Žalim za tim što se dogodilo i njemu i vidjet ćemo što će, naravno, ostatak sezone donijeti.

Sud u Beogradu odlučio: Đoković nije krivotvorio testove

(www.jabuka.tv | Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

1 komentar

  • Marine nemate kičmu…. stav… da se izborite za normalan odnos. Nije normalno ono što traže od igrača, a ipak svi pristajete na takav tretman.. Bez podrške od drugih igrača oni mogu( i hoće) nastaviti maltretirati Đokovića, samo zato što je za slobodan izbor. Ne protiv, to mu plaćeni mediji podmeću. Moje tijelo moj izbor. 30 godina nam ponavljaju razne udruge…. i preko noći… ne pika se više. Vi ste obični robovi… ništa više. Novak je osoba s integritetom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.