Čilić i Dodig dobit će ulicu ili trg u Čitluku

Tenisači Marin Čilić (32) i Ivan Dodig (36) dobit će ulicu ili trg u Čitluku, odlučeno je na 8. sjednici Općinskog vijeća Čitluk.

U jednoglasno usvojenom zaključku također stoji da se zadužuje Povjerenstvo za imenovanje i preimenovanje naziva ulica i trgova u općini Čitluk da sačini prijedlog za određivanje ulice ili trga koji će u čast proslavljenih tenisača nositi naziv Ulica/Trg broćanskih olimpijaca.

Na prijedlog zastupnika Gorana Božića, Općinsko vijeće Čitluk pod točkom razno usvojilo je zaključak da Općinsko vijeće Čitluk upućuje čestitku tenisačima Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu za postizanje iznimnog sportskog rezultata – osvajanja srebrne medalje u teniskim parovima za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pavić i Mektić osvojili olimpijsko zlato, Čiliću i Dodigu srebro

(www.jabuka.tv | Foto: Patrick Semansky/AP)
5 komentara

  • A što su gluposti?Po čemu je važniji recimo neki Stanko Vraz..ili neki Prešern..od njih.Nisam nepismen,dapače ali uzmite imena ulica u Širokom .Ima tu svega i svačega pa i onih koji su nametnuta iz nekog razloga.Evo recimo uzmite Ivana Kvesića, karatist koji je svjetski prvak..i ako bude s medaljom i na olimpijskim igrama.Pa zna li netko koliko rada i odricanj,upornosti i talenta treba da to budeš.Nije lako bit prvi u mjesnoj zajednici a kamoli na svijetu.Zato i kažem da oni kao i Ivan to zaslužuju jer proći će tisuću godina a možda ni tada nećemo ovo doživjeti.Kako je gore spomenuti Vraz..ili netko drugi bio talent da nešto piše pa i oni su talenti za ovo samo još..
    I NAŠI SU.

  • Za 12.21.
    Jeli i taj Vraz mozda rođen u Sirokom sto veli ovaj gore.
    Pišeš bezvezarije.Oni zaslužuju da se po njima nazovu ulice u Citluku i i Širokom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.