Cijene smještaja i hrane Studentskog Hotela Mostar

Cijena smještaja u trokrevetnoj sobi sa uračunatim svim režijama (struja, voda, 24 h topla voda u kupatilu, klimatizacija, grijanje) te kablovska televizija i internet iznosi 220 KM po studentu.

Ista ta usluga u dvokrevetnoj sobi košta 240 KM , odnosno 300 KM u jednokrevetnoj. U tu cijenu je također uračunata i zamjena posteljine 3x mjesečno.

Studentski Hotel također nudi usluge ishrane u studentskom restoranu gdje imamo sigurno daleko najpovoljnije cijene u gradu , vjerojatno i u državi  pa i šire.
Obrok koji se sastoji od predjela, glavnog jela, salate i deserta studenta kod nas košta samo 4,5 KM.

Vrlo je vjerovatno da ćemo u narednim danima smanjiti cijene za 15 do 20%.

Informacije:

tel:     062/723-467

mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)

19 komentara

    • Jesi garib! Goni se u neku stvar i ti i hrvatski portal. Bježi u Hrvatsku kojoj toliko težiš. A što ti ona daje? Kurac!! Ništa!!!

  • a ok je, kad hrvat hrvata zajebaje, to se oprašta, samo nek je naš našeg, daj jbt, u taj dom neće samo bošnjaci ić, stanje studenata u mostaru, ovime se može samo popravit

  • pa vi novi kreteni ste stvarno isfrustrirani pa svašta pišete, nisu ni meni muslimani najdraži narod ali živimo zajedno i trebamo se počet navikavat na to a ne kenjat preko tipkovnice… plastični frajeri

  • Super izgleda, i jako je povoljno!
    To što je zelena boja, što ima veze! Student je student! Ovi su ovdje razumniji nego zapadna strana u Mostaru. Sve pohvale!

  • Meni se baš sviđa ova zelena. Nije to ona zelena muslimanska, ova je baš moćna! P.S. malo poskup smještaj…treba to bar 20-30 % niže.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.