Cheerleading kamp u Širokom Brijegu

U subotu i nedjelju, 30. i 31.10.2021. godine, održava se tradicionalni Cheerleading kamp u Širokom Brijegu. Domaćin kampa je Hrvatski cheerleading klub Široki.

Cheerleading kamp u Širokom Brijegu jedina je obuka za cheerleading sportaše i trenere koja se održava u Bosni i Hercegovini.

Treneri na cheerleading kampu svake godine su nagrađivani inozemni treneri. Ove godine u Široki Brijeg stižu treneri Top Stars Umag iz Hrvatske.

Uz obuku, sve sportaše i trenere očekuje i zabavni program te natjecanje u onome što su učili na kampu.

Ovo je peta godina zaredom da se kamp održava. Krenuli smo tako što smo željeli jednom godišnje našim sportašima omogućiti rad sa nagrađivanim trenerima iz Europe i da time pridonesemo znanju naših sportaša. Zbog poziva iz drugih klubova kamp smo otvorili za sudjelovanje svima i zbog toga evo već petu godinu zaredom imamo velik broj sportaša i trenera na kampu što nas jako raduje. Dva dana godišnje Široki Brijeg postaje središte cheerleading sporta.

Iako je bilo u planu da se kamp održi u Sportskom centru Borak i isti je prijavljen za mjesto održavanja još na ljeto, nekoliko dana pred sami kamp zbog velikog odaziva i zbog želje da se omogući svim zainteresiranima da sudjeluju na kampu odlučeno je da se održavanje prebaci u dvoranu Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu.

Ovim putem se zahvaljujemo ravnateljici Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu gospođi Ljerki Naletilić koja nam je izišla u susret, priopćeno je iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.