Charlize Theron priznala da odgaja sina (7) kao djevojčicu – Jabuka.tv

Charlize Theron priznala da odgaja sina (7) kao djevojčicu

Holivudska glumica Charlize Theron (43), koja je posvojila dvoje djece, kći Augusta i sina Jacksona, otkrila je kako sedmogodišnjeg Jacksona odgaja kao djevojčicu.

Kako je izjavila, imao je samo tri godine kad joj je rekao da se ne osjeća kao dječak pa sad kaže da odgaja dvije lijepe kćeri.

Eto! I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: Nisam dječak!, ispričala je glumica za Daily Mail.

Istaknula je kako se neće miješati u život kćeri jer “pronalaze” same sebe.

Kao roditelj, moj posao je slaviti s njima, voljeti ih i osigurati im sve što im treba da bi bili ono što žele biti, rekla je i nastavila:

Učinit ću sve što je u mojoj moći da djeca imaju prava koja im pripadaju.

Iako prema mnogim listama slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, američka glumica Charlize Theron (43) godinama bezuspješno traži dečka.

Slobodna sam već skoro deset godina. Neka netko konačno pokaže muda i priđe mi, otkrila je za Entertainment Tonight.

Izjavom da želi novog dečka glumica je stala na kraj glasinama o vezi s Bradom Pittom. Charlize je također 2017. priznala da se, nakon niza propalih veza, više ne želi upuštati u ljubavne veze sa slavnima.

S Irskim glumcem Stuartom Townsendom (47) u vezi je bila od 2002. do 2010. godine. Nakon 18 mjeseci veze, zaručila se za glumca Seana Penna (58), ali je i ta ljubav pukla.

Bila je i s Keanu Reevesom (54), Ryanom Reynoldsem (42) te Alexanderom Skarsgardem (42).

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.