Charlie Sheen najavio povratak u seriju ‘Dva i pol muškarca’

Charlie Sheen izbačen je iz serije “Dva i pol muškarca” 2011. godine, a njegovo izbacivanje kulminacija je niza skandala i svađa s producentima koji su prethodili odluci da Sheen, iako glavni protagonist serije, više ne bude angažiran.

U nedavnom je intervjuu i njegov kolega iz serije, koji igra njegovog brata, Jon Cryer, ispričao što se sve događalo s Charliejem i kako je došlo do njegovog profesionalnog, ali i privatnog sloma.

No, čini se da priči tu nije kraj. Charlie Sheen je tako, prenosi Independent, najavio svoj povratak u seriju i tvrdi da su producenti otvoreni za ponovne pregovore.

“Definitivno to želim napraviti. Ako me budu željeli, ja ću se vratiti. Dugujem i sebi i gledateljima neku vrstu završetka”, rekao je Sheen.

Iako je njegov lik u seriji, Charlie Harper, umro, Sheen kaže da to neće predstavljati prepreku njegovom povratku te da ima “sjajnu ideju” kako “vratiti Charlieja među žive”, ali da je ipak neće otkriti, barem ne još.

Sheen je također rekao da su producenti serije upoznati s njegovom namjerom i željom da se vrati u seriju te da su oni, kako tvrdi, pristali na sastanak na kojem će zajedno odlučiti o nastavku suradnje.

(Index.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.