Četiri tvrtke iz BiH izlažu na sajmu prehrambene industrije u Njemačkoj

Na Sajmu prehrambene industrije “Anuga 2021” u Koelnu u Njemačkoj, koji počinje ove subote, izlagat će četiri kompanije iz BiH – “Mladegs pak” iz Prnjavora, “Anđelić” iz Trebinja, te “As holding” iz Jelaha i “Kolmiks” iz Velike Kladuše.

Izlagači iz BiH će se na ovom sajmu predstaviti sa začinskim biljem i začinima, gotovim juhama, kečapom, preljevima, žitaricama, slastičarskim proizvodima, čajem, kavom, keksima i mnogim drugim proizvodima, priopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH, prenosi Avaz.

U priopćenju se navodi da su spomenute kompanije među vodećim gospodarskim subjektima u BiH u svojim proizvodnim kategorijama, kao i na polju trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina, te su već postali priznati i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

Vanjskotrgovinska komora, koja je organizator izlaganja na sajmu, nada se dobroj prezentaciji ponude kompanija iz BiH, te poziva one koji planiraju posjetiti ovaj događaj ili izlagati na njemu da dođu na štand izlagača iz BiH i sami se uvjere u mogućnosti suradnje s partnerima iz zemlje.

Iskreno se nadamo da će izlagači iz BiH u Koelnu uspostaviti veliki broj kontakata s novim partnerima, te sa jednim brojem njih ostvariti i dobru poslovnu saradnju, ali i obnoviti već postojeće veze i nastaviti dalju suradnju, ističu iz Vanjskotrgovinske komore.

Sajam prehrambene industrije u Koelnu traje do srijede, 13. listopada.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.