Četiri prometne nesreće u ŽZH, vozač ozlijeđen u slijetanju u Grudama

Jedna osoba ozlijeđena je u četirima prometnim nesrećama koje su evidentirane tijekom vikenda u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Kako je priopćeno iz Uprave civilne zaštite ŽZH, vozač je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u nedjelju u 18:15 sati dogodila u Ulici hrvatskih branitelja u Grudama.

Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede. Uzrok nesreće je samoslijetanje, a na vozilu je nastala manja materijalna šteta.

MUP Županije Zapadnohercegovačke u biltenu “Halo 122” priopćio je da su dvije od četiriju prometnih nesreća bile s manjom, a dvije s većom materijalnom štetom.

U istom biltenu navedeno je da su tijekom protekla tri dana evidentirana četiri kaznena djela, od čega dva iz oblasti kaznenih djela protiv imovine Kaznenoga zakona FBiH i dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ FBiH. Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje.

Evidentirana su i dva narušavanja javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JriM-a.

(www.jabuka.tv)