Cetinski: Neću održati koncert ako se budu tražile covid-potvrde

Iako je najavljen njegov koncert u Zadru za 22. prosinac, Tony Cetinski kaže da ga neće održati ako se na ulazu budu tražile covid-potvrde.

Portal e-zadar piše da je Tonyjev menadžment potvrdio koncert, a pjevač se oglasio i napisao da nije znao da će se tražiti potvrde na ulazu i da on neće pjevati ako organizator ostaje pri odluci za potvrde.

Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru, a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru!  Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM!

Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji, započeo je Cetinski.

Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima , moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam: COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE.

Već smo ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga i nije bilo lako jer novac je svima potreban ali eto nas, guramo nekako i živi smo i zdravi , hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda , gladi se ne boji!

Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane.

Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude! BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ SVIMA ma gdje bili, voli vas vaš Tony, poručio je pjevač.

(www.jabuka.tv | Foto: Reximages/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.