Cesta Rakitno – Blidinje zatvorena za sav promet

JU Ceste Županije Zapadnohercegovačke u ponedjeljak su donijele rješenje kojim se za sva vozila zabranjuje promet na regionalnoj cesti R-419, dionica Rakitno – Blidinje, počevši od ponedjeljka u 18.30 sati.

U obrazloženju ove odluke stoji da se “zbog izuzetno izraženih vremenskih nepogoda praćenih intenzivnim snježnim padalinama i jakim vjetrom koji stvara zapuhe i smetove, koje su zahvatile područje kojim prolazi regionalna cesta navedena u izreci ovoga rješenja, Javna ustanova Ceste Županije Zapadnohercegovačke je na temelju informacija pristiglih s terena i u redovnom prikupljanju informacija o stanju na cestama, odlučila da su ispunjeni uvjeti za zabranu prometa”, doznaje portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, prije ovoga rješenja u ponedjeljak je iz JU Ceste Županije Zapadnohercegovačke vozačima izdano upozorenje da zbog loših uvjeta na cesti i vremenskih neprilika ne koriste cestu Rakitno – Blidinje.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Kad god vi stavite ovakvu obavijest onim glavonnjama iz 4×4 servisa se javi ideja u glavi: Ma šta ne more, vidit ćeš kako ću ja sad gore zapast

Komentiraj: