Ceger Mostar – ljubav na prvi klik

Ceger radi po principu online platforme koja je uvezala najbolje mostarske restorane, te korisnicima omogućio jednostavno naručivanje raznovrsne hrane putem pametnih telefona, uz brzu dostavu širom grada. Trenutno poslujemo u područjima ugostiteljstva, tiska, pića, cvijeća, lijekova i tobaco shopa.

Trudimo se podići naše poslovanje na novu razinu i da uslugu dostave pružamo na način kakav do sada nije bio prisutan na našim prostorima.

Pazimo na svaki segment rada sve do zadnjeg detalja, te se prilagođavamo našim partnerima i korisnicima. Svi naši zaposlenici imaju zadovoljene zdravstvene segmente od higijenskih minimuma, sanitarnih knjižica, briseva ruku i opreme.

Naglasak na našoj dostavi je kultura prema korisniku i kultura u prometu. Svi zaposlenici su uniformirani i u brendiranim vozilima.

Imamo jedinstven pristup u marketingu – kroz osobno brendiranje, radimo i marketing našim partnerima.

Preciznije, partnerima radimo kompletan digitalni marketing kao i druge oblike oglašavanja te ustupamo visokokvalitetnu ambalažu koja, kada je u pitanju hrana, čuva toplotu, oblik te samim tim i okus. Naša pakiranja su prepoznatljiva, a uvozimo iz 5 zemalja isključivo za naše potrebe.

O našoj kvaliteti svjedoči i izbor naših partnera. Surađujemo ne samo sa lokalnim brendovima već i sa svjetskim imenima. Neka od njih su: Guma-m (Renault-Dacia), Peugeot a, Mastercard, Red-Bull, Coca-Cola, Proteini.si, Mango, itd.

Trudimo se prilagoditi i približiti aplikaciju korisnicima i širiti poslovanje u pravcima koje korisnici traže. Sljedeće polje djelovanja je dostava robe široke potrošnje kroz Ceger market s preko 6.000 artikala. Pored marketa, planiramo se širiti i u drugim razinama dostave u našem gradu.

Sa sigurnošću možemo reći da Mostar sa Cegerom očekuje neke nove stvari jer se trudimo na jednom mjestu imati sve što jednom suvremenom gradu treba za svakodnevni život i poslovanje.

Ceger omogućuje brzo i lako naručivanje uz mogućnost biranja praćenja dostave te biranja vremena dostavljanja. Povjerenje gradimo od prve narudžbe jer je svaki korisnik bitan.

Ako do sada niste koristili naše usluge, jednostavno instalirajte Ceger aplikaciju i sami se uvjerite. Ceger je jednostavno ljubav na prvi klik!

*PR članak