Čavara: U utorak sastanak političkih lidera u Mostaru

Predsjedatelj Zastupničkom doma Parlamentarne skupštine BiH Marinko Čavara kazao je za RTV HB kako vjeruje da ima dovoljno vremena za dogovor oko reformskih zakona koje od BiH traži EU za otvaranje pristupnih pregovora.

On je najavio dva događaja u ovome tjednu: sastanak političkih lidera u utorak, 27. veljače u Mostaru te dan kasnije sjednicu Zastupničkog doma PSBiH.

Bilo je uvjeravanje od svih europskih dužnosnika koji su dolazili u posjet da trebamo pokazati spremnost na dogovor, političkog napretka i da pokažemo da želimo ući u europski krug zemalja i da će pregovori biti otvoreni do 21. ožujka. Imamo vremena da donesemo zakone, vjerujem da će sastanak u Mostaru donijeti rezultate – rekao je Čavara.

(www.jabuka.tv | Foto: Screenshot/RTV HB)

4 komentara

  • Je li ovo onaj sa crne američke liste. Njega i u kuci vise ne vole a u Busovaci da ne pricamo, Srednjoj Bosni nikako. Vrijeme je da ga zamjeni netko mladi, pametniji i odgovorniji u politici. U HDZ- ci kad nekog hoces zamjeniti, on se naljuti i napravi novu stranku ili udrugu. O kakvim se onda to hrvatima i domoljubima radi.??? Domoljub si koliko mozes ukrasti i koliko je tebi osobno dobro…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.