Ćavar demantirala odlazak i poručila: Podigli su mi cijenu

Ostajem članica Naše stranke i svoje principe nikada neću izdati, izjavila je za Boška Ćavar, vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Time je demantirala glasine kako će “od sada nastupati kao neovisna vijećnica u mostarskom Gradskom vijeću”.

Ćavar kaže kako je “laž da napušta Našu stranku i kako nije ovisna o bilo čijem mišljenju”.

Svoje stavove usuglašavam s kolegama u stranci, ali odluke donosim samostalno. Kako ću glasati u Gradskom vijeću to je izričito moj stav prema nekom pitanju, rekla je na pitanje portala Bljesak sputava li je stranka u njezinu djelovanju?

Upitana o tome kako su se onda pojavile ove “glasine”, Ćavar ističe kako je “sigurna da i u njezinoj stranci postoje ljudi koji rade za neke druge interese”.

U svakoj stranci postoje neke osobe koje su se infiltrirale za druge interese pa sam tako sigurna da postoje i u Našoj stranci. Na njihovu žalost, samo su mi “podigle cijenu” jer se o meni ponovo piše, rekla je Ćavar.

S druge strane, portal Klix.ba piše kako je ona prošli tjedan obavijestila kolege i vrh stranke da napušta Našu stranku iz privatnih razloga te da će rad u Gradskom vijeću nastaviti kao neovisna vijećnica.

No tijekom vikenda očigledno se predomislila. Ćavar nažalost nije smogla snage javno priznati kako je zaista podnijela ostavku, piše spomenuti portal i poručuje da je u posjedu dokaza da je Ćavar obavijestila rukovodstvo stranke i stranačke kolege da izlazi iz Naše stranke.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Ćestitamo. Tu smo, koliko je to politićki mogućno, ako bude trebalo pogurati naprijed.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.