Carlsberg BH podržava ugostitelje u novom početku: Donacija piva u vrijednosti od 40.000 KM

Vrata ugostiteljskih objekata širom BiH, nakon obustave rada radi pandemije izazvane koronavirusom, ponovno su otvorena, a prvi gosti već su ispili svoja omiljena pića.

Kako bi novi početak rada bio što lakši, kompanija Carlsberg BH odlučila je pomoći ugostiteljima stati na noge tako što će im donirati određene količine piva.

Ukupna vrijednost donacije je 40.000 KM, a pivo će biti distribuirano ugostiteljskim objektima širom BiH.

U našem velikom timu, veoma važan igrač su i naši partneri, ugostitelji, koji su bili na velikom udaru tijekom krize izazvane koronavirusom. Ponosni smo na činjenicu da su uspjeli opstati u proteklim mjesecima, i ovom simboličnom donacijom im novi početak želimo olakšati kako bi se što prije uspjeli vratiti na stare staze poslovanja, izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH.

Ova akcija je samo nastavak društveno odgovornih aktivnosti koje Carlsberg redovno provodi. Tijekom pandemije, grupacija Carlsberg donirala je 13,8 milijuna dolara za podršku znanstevno-istraživačkih centara, kulturnih institucija i civilnog društva kako bi lakše prebrodili krizu.

*Sponzorirani članak