Čapljinka u finalu izbora za Miss Universe Hrvatske

Hrvatska će uskoro okruniti novu ljepoticu, izbor za Miss Universe Hrvatske 2022. održat će se 23. svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, uz live streaming na portalu Jutarnji.hr.

Za titulu najljepše natjecati će se 13 djevojaka koje dolaze iz cijele Hrvatske i koje se već danima pripremaju za veliko finale.

Izbor Miss Universe nije samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Misice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena. Platforma Miss Universe i medijska pažnja oko svake predstavnice na svjetskom izboru obavezuje na uključivanje u brojne projekte te humanitarne akcije i na to da misice svoje društvene mreže i druge platforme koriste kako bi davale pozitivan primjer i utjecale na mlade, smatra direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, koja je ovu titulu ponijela prije gotovo dvadeset godina.

Vrijeme tijekom priprema ispunjeno je snimanjima promotivnih razglednica, službenih fotografija , uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Među 13 djevojaka su i tri Dalmatinke i jedna Hercegovka, Splićanke Gabriela Balek, Andrea Mandarić i Karmen Vulić, te Magdalena Milošević iz Čapljine. 

Ispod Magdalenine fotografije stoji i kratki opis: Magdalena u slobodno vrijeme voli čitati, baviti se sportom te sudjelovati u kulturno-umjetničkom društvu gdje stječe nova poznanstva kroz ples. Svojim najvećim blagoslovom smatra svoju obitelj i prijatelje. S njima svake godine za Božić sudjeluje u skupljanju donacija za ljude koji nisu u stabilnoj financijskoj situaciji, a pomagala je i ugroženim obiteljima tijekom potresa u Petrinji. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za zaštitu žena koje sve više stradaju od svoje vlastite obitelji. Zatražila bi maksimalnu podršku od sigurnih kuća kojih ima vrlo malo u Hrvatskoj. Zalagala bi se i za pružanje svakog vida podrške djeci s posebnim potrebama tijekom školovanja kao i njihovim obiteljima te da se nakon školovanja uključe u tržište rada obzirom na njihove mogućnosti.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Ora Ivanišević predati krunu Zlatarne Dodić saznati će se 23. svibnja. Djevojka će time steći privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, a očekuje je i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.