Čapljinac će suditi susjedski derbi Posušja i Širokog

Za vikend su na rasporedu utakmice 22. kola Premijer lige BiH, a u četvrtak su delegirani i suci za ove susrete.

Susjedski derbi između Posušja i Širokoga Brijega na Mokrom Docu sudit će Josip Martinović iz Čapljine. Pomoćnici će mu biti Josip Čolić (Kupres) i Jure Musa (Čitluk) dok će četvrti sudac biti Mateo Musa (Čitluk).

Na utakmici Igmana i Zrinjskog u Konjicu pravdu će dijeliti Ermin Sivac iz Zenice dok će mu pomoćnici biti Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Marijan Ćosić (Široki Brijeg). Četvrti sudac bit će Frano Jelić (Široki Brijeg).

Ermin Sivac

Utakmicu koja se igra u Doboju između Sloge i Željezničara sudit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Njegovi asistenti su Arnel Novalić (Doboj Istok) i Damir Lazić (Brčko). Četvrti sudac bit će Elvedin Topuzović (Tuzla).

Utakmicu između Slobode i Leotara sudit će sudac iz Sarajeva Irfan Peljto, a asistirat će mu Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Davor Beljo (Mostar). Četvrti sudac je Dražen Marić (Bijeljina).

Irfan Peljto

Pravdu na utakmici Sarajeva i Veleža dijelit će Dragan Petrović iz Banja Luke. Pomoćnici će mu biti Mirza Čejvanović (Tuzla) te Sreten Udovičić (Prijedor). Četvrti sudac bit će Mirzla Kazlagić (Cazin).

Dragan Petrović

Borac će u Banja Luci dočekati Tuzla City, a glavni sudac bit će Sabrija Topalović iz Zenice. Njemu će asistirati Amir Kadić (Sarajevo) te Davor Maksimović (Doboj). Četvrti sudac bit će Luka Bilbija (Prijedor).

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.