Čapljina: Predao se vehabija koji je htio ubiti starca automobilom

Dževdet Čevra (46) iz Crnića, ratni invalid bez noge, osumnjičen da je petak oko 13.00 sati Audijem 80 udario starijeg Ivana Ljoljića ispred njegove kuće Bivolju Brdu kod Čapljine, nakon čega je uz pomoć štaka pobjegao u šumu, jučer se predao policiji.

”Bit će saslušan i kada doznamo sve detalje, znat ćemo koja će biti kvalifikacija djela. Neki mediji su već prenijeli da je ovo pokušaj ubojstva. Ja to još ne mogu potvrditi, ali ni demantirati, objasnio je tužitelj Sanel Pajević.”

Kako piše Večernji list, sumnja se da je Čevra namjerno udario Ljoljića pokraj ceste te ga odbacio nekoliko metara. Pukom srećom, Ljoljić je preživio i trenutačno se nalazi u bolnici.

Inače, Dževdet Čevra, koji je sklon vehabijama, ranije je bio osuđivan za dvostruki pokušaj ubojstva, također prognanika u Čapljini, a pri izricanju presude je bio oteo pištolj i htio pucati u suca.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • To je posao covjek na more ili investitor ,sramota ili strahota takvi hodaju po Hercegovini slobodno .Nasi Generali u Hagu ni krivi ni duzni jada ,jada.

  • Treba Đzevada prizid jer je poasan za okolinu.Bolje na njemu da trava raste već na netkom nedužnom i normalnom čoviku.

  • Čuj i prije osuđivan i još pri presudi oteo pištolj i prijetio sucu!Odkuda ga na slobodi onda?E izvršim nuždu, i to veliku,na ovakvu vladu u ovoj lijepoj državi koji su najveći krivci za ovo i za opće stanje u BiH!A ove bradonje prvo obrijati pa strpati u pržun ili bolje u ludnicu

Komentiraj: