Čapljina: Izgorio osobni automobil pred kućom novinara Emila Karamatića – Jabuka.tv

Čapljina: Izgorio osobni automobil pred kućom novinara Emila Karamatića

U noći s utorka na srijedu, od 1 sati i 15 minuta do 2 sata, u Višićima kod Čapljine, izgorjelo je osobno vozilo pred kućom Emila Karamatića, priopćeno je iz Županijskog operativnog centra Civilne zaštite.

U 1:30 sati Filip C. je PU Čapljina prijavio eksploziju koja se dogodila ispred kuće novinara Emila Karamatića u Višićima, a potom je izbio požar na automobilu.

Prema izvješću MUP-a HNŽ, vatra je zahvatila prednji dio automobila, te su na mjesto događaja upućeni vatrogasci i službenici policije. Požar je ugašen, a pričinjena je veća materijalna šteta na automobilu Peugeot u vlasništvu Karamatića.

Pretragom šireg područja od mjesta događaja, pronađena je boca s mirisom benzina koja je izuzeta radi tragova. Tijekom jutra obavljen je očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelj ili više njih otkrilo, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

U protekla 24 sata registrirano je osam kaznenih djela, i to jedno teška krađa, dva kaznena djela krađe, jedno oštećenje tuđe stvari, jedan slučaj neovlaštene prodaje i stavljanje u promet opojnih droga i tri ostala kaznena djela.

(Bljesak.info)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.