Čak 18 nogometaša Širokog Brijega pozitivno na koronavirus! – Jabuka.tv

Čak 18 nogometaša Širokog Brijega pozitivno na koronavirus!

Uz onih 12 igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme stavljeni u izolaciju, testiranje urađeno u ponedjeljak je potvrdilo kako su jedan član stručnog stožera i šest igrača NK Široki Brijeg, a koji su nastupili u derbiju 11. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva (2:0) na Koševu, pozitivni na koronavirus.

Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica.

NK Široki Brijeg trenutačno ima samo šest igrača iz seniorske momčadi na raspolaganju za treninge i utakmice koje slijede. Stoga ćemo službeno zatražiti odgodu sljedećih dviju utakmica (FK Velež Mostar u 1/8 finala Kupa BiH i FK Tuzla City u 12. kolu Premijer lige BiH) u nadi kako će nadležni napokon ”progledati” – u interesu nogometa i zdravlja igrača.

Moramo vrlo ozbiljno pristupiti ovome problemu i konačno pogledati kamo nas sve ovo vodi. Danas NK Široki Brijeg, a sutra možda već netko drugi…, objavljeno je na službenoj Facebook stranici NK Široki Brijeg.

⚠️ 𝗦𝗮𝗺𝗼 6️⃣ 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗻𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼 𝗻𝗮 𝗸𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 ⚠️Uz onih 1️⃣2️⃣ igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme…

Posted by NK Široki Brijeg on Monday, 19 October 2020

Lale: Širokom nije opravdanje ako nema dovoljan broj igrača za utakmicu

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.