Cajke se traže: Srpski turbofolkeri u Hrvatskoj zarade po 90 tisuća kuna za noć

Odavno nije tajna da Hrvati obožavaju turbofolk i izvođače iz Srbije. Ljeto je doba kada srpski turbofolkeri najviše zarađuju na primorju, a mnogi od njih rado dolaze pjevati i na hrvatsku obalu. Jedan srpski estradni menadžer za Kurir je otkrio iznose koje pojedini turbofolkeri traže za nastupe u Hrvatskoj, a od brojki bi mnoge Hrvate mogla zaboljeti glava.

Pjevači dobivaju odlične honorare u Hrvatskoj, od pet tisuća pa sve do 12 tisuća eura za samo jednu večer. Obično pjevaju dva puta po sat vremena s jednom duljom pauzom. Aca Lukas i Jelena Karleuša u klubovima u Makarskoj uzimaju po 12 tisuća eura, Dragana Mirković i Željko Joksimović po deset, a Aleksandra Prijović pet tisuća eura, izjavio je estradni menadžer koji je htio ostati anoniman.

Osim što vole pjevati u Hrvatskoj, mnogi srpski turbofolkeri vole i ljetovati na Hrvatskoj obali. Nedavno je u Rovinju boravila najatraktivnija srpska pjevačica Katarina Grujić. Lepa Brena na ljetovanju u Hrvatskoj je u Hrvatskoj svake godine, a njezin primjer često slijede Saša Matić, Dara Bubamara i mnogi drugi.

 

View this post on Instagram

 

It’s tan o’clock ☀️ #enjoylife #summer #croatia

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.