Cageball Grude i Caffe Pink/Label se večeras bore za prvaka Tihaljine – Jabuka.tv

Cageball Grude i Caffe Pink/Label se večeras bore za prvaka Tihaljine

Večeras je na rasporedu završnica trećeg izdanja malonogometnog turnira Sveti Ilija u Tihaljini.

Dragi naši prijatelji stigli smo i do finalne večeri. Na ovogodišnjem izdanju turnira nastupala je 31 ekipa što iz svih dijelova Hercegovine što iz RH. Zahvaljujemo se svim ekipama na dolasku. Veliko i Najveće hvala našim Tihaljčanima i našim sponzorima jer da nije njih ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati.

Utakmica kojom otvaramo finalnu večer započinje u 20:00 sati. Drugi dvoboj između Veterana Mesliđana i Veteran Brzi i Žestoki. A nagrada pobjedniku ove utakmice je pečeno janje.

U 21 sat na rasporedu je utakmica za treće mjesto između Caffe Bar Manjić i Caffe Bar Padre. Ekipa koja ostvari pobjedu odlazi kući sa 500 KM!

Utakmica za prvaka Tihaljine je u 22:00 sata.

Nakon polufinalne dominacije obje ekipe koje su deklasirale svoje protivnike napokon se sastaju u najvećoj utakmici turnira. Najbolji majstori ovog sporta i najveća imena koja će zaigrati na posljednjoj utakmici zasigurno su mamac za sve posjetitelje. Caffe Bar Pink / Label i Cageball Grude oči u oči i borbi za prestižnih 6.000 KM.

Caffe Bar Pink/Label: Dejan Rašić, Darko Ivanković, Josip Sesar, Adnan Kalajdžić, Leon Kozarić, Ivan Marković, Ante Miličević, Josip Stjepanović, Luka Putica, Dado Dodig.

Cageball Grude: Stanislav Galić, Josip Bošković, Luka Suton, Ivan Ivanković, Ante Ćorluka, Anđel Čolak, Ivan Ćorluka, Vinko Palac, Dario Alpeza, Marko Pandžić, Ivan Mikulić i Mario Galić.

Finale 12. srpnja

20:00 Mesliđani – Brzi i Žestoki
21:00 Utakmica za 3. Mjesto Caffe Bar Manjić – Caffe Bar Padre
22:00 Finalna Utakmica: Caffe Bar Pink / Label – Cageball Grude

Sve Vas pozivamo na završnu večer 3. Malonogometnog Turnira ” Sv. Ilija . Očekuje Vas odličan nogomet, bogat izbor hrane i pića, tombola s vrijednim nagradama i zabava do kasnih sati, poručili su organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Grude.com)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.