Burno u HNŽ-u: Uz prijetnju nožem opljačkane kladionica i trgovina

Lopovi su u srijedu bili ”aktivni” u HNŽ-u, tijekom protekla 24 sata dogodila su se dva razbojstva u Mostaru, provala u Blagaju i Bijakovićima.

Naime, uposlenica u TR Bejrut, u ul. M. Tita, prijavila je razbojstvo od strane dviju nepoznatih osoba koje su uz prijetnju nožem iz kase otuđile neutvrđenu količinu novca.

Nedugo iza toga stigla je i prijava djelatnice kladionice Sport Plus, u ul. M. Budaka, da je nad istom izvršeno razbojstvo od strane nepoznate osobe koja je uz prijetnju nožem iz kase otuđila neutvrđenu količinu novca, prenosi Bljesak.info.

Također, iz prostorija koje se nalaze u sklopu Doma kulture u Blagaju otuđeni su računalo, monitor i pisač.

U PS Čitluk, G. J. iz Bijakovića prijavio je da je oko 04.30 sati, od strane nepoznata počinitelja izvršena provalna krađa u njegovu kuću te da mu je iz jakne koja se nalazila u dnevnom boravku otuđena veća količina novca.

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava, i to četiri na području Mostara, dvije na području Čitluka i jedna na području Stoca.

Iz oblasti javnoga reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je pet prometnih nezgoda; na području Mostara tri i na području Čapljine dvije. Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

(www.jabuka.tv)