Bündchen: Da sam se morala promovirati na način kojim se danas služe manekenke, ne bih to nikada učinila

Nakon nesmotrene izjave o manekenkama, koje koriste Instagram da bi se promovirale, slavna manekenka Gisele Bündchen odlučila se opravdati.

37-godišnja Gisele, koja krasi srpanjsku naslovnicu čuvenog Vogue, u intervjuu za isti je progovorila o tome kako je došlo vrijeme kada manekenke probijaju koristeći društvene mreže, prenosi Tportal.hr.

Iako je i sama obožavateljica društvenih mreža, Gisele Bündchen je rekla kako joj je Instagram profil zapravo otvorila njezina mlađa sestra, rekavši: Da sam ga sama otvorila na njemu bi bile samo slike zalaska sunca, a ne moje fotografije.

Moram biti iskrena o svemu i reći – to jednostavno nije moja generacija. Ja sam starija, mudrija. Da sam se morala promovirati na način kojim se danas služe male djevojke koje žele biti manekenke, zaboravite, ne bih to nikada učinila, rekla je Gisele Bündchen, a nakon što su je prozvali zbog tih izjava, slavna manekenka odlučila se opravdati, pa je na svom Twitter profilu napisala:

Moja namjera bila je da jednostavno naglasim da sam dio neke druge, starije generacije koja nije ovisnica o tehnologiji. Divim se mlađim generacijama i njihovim vještinama da tako vješto vladaju zahtjevima društvenih mreža. Nisam nikada rekla da sam pametnija od nekog, a i vjerujem da svi mi s vremenom učimo.

Osvrnuvši se na svoju dugogodišnju karijeru i činjenicu da je jedna od najslavnijih supermodela, Gisele je rekla kako ona više nije manekenka.

Manekenstvo je bio posao i karijera koju sam imala. Zahvaljujući njemu vidjela sam svijet i uz sve to za to bila dobro plaćena. No, ono me nikada nije definiralo. Ja sam Račica, obožavam kuću, koja je moje utočište i svetište. Dok sam radila kao manekenka bila sam kao riba bez vode. Uvijek sam samo željela obaviti posao i otići kući.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Zašto lažeš?? Sad to govoriš kad imaš milione, a prije dok nisi imala širila si noge svakoj budali, kao i sve sponzoruše današnjice!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.