Bugojno: Nakon dramatične potjere lopov teško ozlijedio policajca – Jabuka.tv

Bugojno: Nakon dramatične potjere lopov teško ozlijedio policajca

Policija HNŽ

Prava drama odvijala se u subotu navečer u Bugojnu tijekom krađe vozila marke ‘Golf 2’ u Sultan-Ahmedovoj ulici, kojom prilikom je teško ozlijeđen policijski službenik E.Č. iz toga grada.

“Odmah po prijavi slučaja u PS Bugojno oko 22:45 sati organizirana je potjera za ukradenim vozilom, i izvršena blokada cijele općine. Nakon saznanja da se ukradeni automobil nalazi u naselju Kula, aktivnosti policije su intenzivirane, a vozač tog vozila se dao u bjekstvo.

U jednom od pokušaja da ga zaustave u mjestu Zlatarica na pravcu prema Rostovu, umjesto da postupi po naredbi službene osobe, kradljivac je nasrnuo vozilom na policajca E.Č., nanijevši mu teške tjelesne ozljede noge. Drugi policajac je, u samoobrani, upotrijebio vatreno oružje, te je pucao u točkove vozila.

U tom momentu, vozač ukradenog vozila je uspio pobjeći i za njim se još uvijek traga, zbog počinjenja kaznenog djela ‘Napad na ovlaštenu službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti'”, kazao je za Fena Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBŽ.

On je potvrdio, također, da je u blizini ukradenog automobila zatečena i jedna ženska osoba, nad kojom se trenutno vrši kriminalistička obrada u PS Bugojno. Očekuje se da će više informacija o ovom slučaju biti poznato po okončanju istražnih radnji, te da će muška osoba za kojom se traga biti identificirana i pronađena tijekom dana.

(Fena)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.